Noemi on nyt saanut vihdoin nassukan itselleen ja neitokainen on aivan ihana :D Pisamia olisi saanut olla enemmänkin, mutta ehkä korjaan asian jossain vaiheessa uudella face-upilla. Mutta nyt nautin tästä nassusta ja ihanasta lapsekkaasta nukesta :)

Lisäksi minulle on tulossa (TAAS) uusi nukke Lutsilta :) Sen olen tilannut itselleni synttärilahkasi (marraskuussa) ja olemme mieheni kanssa maksaneet sen puoliksi. Toivottavasti paketti ei tule kauhean paljon aikaisemmin, en saa kuulemma avata sitä ennenkuin vasta syntymäpäivänäni XD Kyseessä on ensimmäinen hymyilevä ja hyväntuulisen oloinen nuketus :D Muut nuksuni ovatkin aika myrtsin oloisia :P Tässä kuvaa neidistä.

Ja Isla nuken olen laittanut myyntiin (vielä ei ole kukaan ollut kiinnostunut). Ei vain sovellu muiden joukkoon, enkä osaa bondata neidin kanssa vaikka onkin aivan ihanan kaunis ja suloinen. Jotenkin vain liian iso käsitellä eikä tunnu löytävän omaa paikkaansa. Saa nähdä nyt ostaako joku sen, vai joudunko säilyttämään sitä pitkäänkin vielä.