Kuten monet jotka minut tuntevat tietävät, että tykkään myös legoista, tarkemmin ottaen Harry Potter legoista. Ostimme jouluksi avokin kanssa itsellemme joululahjaksi Tylypahka Express-junan ja Kotikolon (Weaslyjen kotitalo). Tarkoituksena oli hankkia Tylypahka, mutta emme onnistuneet sitä saamaan, oli pirulainen loppuunmyyty ihan joka paikasta joulun alla. Mutta hyvä näin :)

Tilasimme Tylypahkan sitten mieheni työpaikan kautta ja tänään se tuli vihdoin viimein meille asti (parin kuukauden odottelun jälkeen)!

Ja pitihän se tietysti heti päästä kokoamaan :D Meillä meni suunilleen kolmisen tuntia kun yhdessä räpelsimme keittiön pöydällä Tylypahkan kanssa, ja on se aika mahtava :D Suosittelen ;)

Tylypahka sisältä:

Ja ulkoa:

Ja hahmo kokoelmakin karttui, saimme vihdoin Hermionen jota ei ole muissa pakkauksissa kuin Tylypahkassa ja Hagridin majassa. Kivana yllärinä oli myös Voro Tylypahka-pakkauksessa :P En muistanut että sekin herttainen setä on mukana.

Enää haluttuja puuttuu Hagrid, Lucius ja Dobby. Luciuksen saa ainoastaan Dobbyn vapautus paketista, joten pakko varmaan sekin hankkia että saan suosikkihahmoni myös legona :P