Sain vihdoin Haihattelijan avustuksella luotua nukkeblogini. Joten kaikille tasapuolisesti tervetuloa.

Olen keräillyt nukkeja jo nuoresta asti. Ensimmäisen posliininukkeni sain 8-vuotis syntymäpäivälahjaksi isosiskoltani. Rakastuin kovin näihin ihaniin ja kauniisiin nukkeihin ja hankin niitä muutaman lisää hieman vanhempana. Posliininuket kuitenkin jäivät jossain vaiheessa ja aloin keräillä Disney barbeja. Ne eivät kuitenkaan iskeneet ja tyhmyyksissäni annoin kaikki pois. Seuraavana vuorossa olivat Brazit, hankin tasan yhden ja aluksi tykkäsin siitä kovasti mutta jostain syystä nekään eivät iskeneet hievenen horomaisen olemuksensa takia. Sitten tulivat Moxie Girlzit. Aivan ihania isopäisiä nukkeja joilla on suhteellisen kevyt meikki ja ihania tyttömäisiä vaatteita (poikkeuksiakin löytyy). Tällä hetkellä minulla on 8 Moxieta, yksi kutakin. Kokoelmistani puuttuu kaksi Moxieta; Sasha ja Merin. Nekin olisi tarkoitus hankkia nyt kun Moxieita vielä saa.

Moxieista jotenkin päädyin ostamaan ihanan Ellowyne Wilde nuken joka tuntui naurettavan kalliilta vain nukeksi. Mutta oli pakko ostaa ihanuus ennenkuin joku muu kerkesi. Nyt hankinnassa olisi vielä toinenkin Ellowyne nukke ja saman tekijän Evangeline Ghastly nukke. Saa nähdä koska saan rahat kerättyä kokoon :D Kiinnostuin Ellowynen kautta myös BJD (Ball Jointed Dolls) nukeista jotka ovat vielä arvokkaampia kuin Ellowyne Wilde muotinuket. Nyt olen vihdoin löytänyt ihanan nuken jonka haluan ostaa, mutta rahatilanne ei ihan vielä sitä salli.

http://angeldolls.co.uk/dollndoll/sharmin.html

Aikomuksena olisi esitellä Moxiet (myös Moxie teenz nukkeni) ja Ellowyne nukke ihan kuvien kera heti kun saan aikaiseksi. Mutta sitä odotellessa yhteiskuvaa kaikista nukeistani :)