Nyt se on sitten ostettu (kotiin odotellaan parin viikon sisään) se BJD nukke. Törkeän hinnan jouduin siitä maksamaan, mutta niinhän se useimmiten harrastuksiin rahaa tuppaa menemään :) Kyseessä olisi tällainen tyttönen:

Kyseessä on siis Dollmoren  Youth Dollmore Eve - Lilis Liv  (lisätietoa: www.dollmore.net/shop/step1.php )

Tämä Eve onkin 57 cm pitkä joten aika iso tyttö kyseessä. Edelleen haluan kyllä Sharminin ja Rizin, mutta tässä on aikaa keräillä niihin rahaa. Eve tulee meikkaamattomana, joten täytyy etsiä joku joka osaa maalata hänelle naaman, eli alan termeilla face-upin :)

Jostain kummasta sain tehokkuuden puuskankin tässä ja tehtailin Evelle jo kaksi laukkua, isomman ja pienemmän :P Ai niin ja nimi ehdotuksia saa antaa, en ajatellut kutsua nukkea Eveksi.

Tässä isompi laukku:

Ja pienempi laukku:

Kuvanlaatu ei ole kummoinen, mutta laukut on söpöt :P Nyt sitten pitäisi jotain vaatetta alkaa räpöstää. Olen jo ostanut romanttisen ruusukankaan ja joitakin pitsejä sun muita juttuja. Laitan sitten aina kuvia kun keksin jotain uutta. Aikomuksena olisi saada tehtyä jotain söpöjä pipoja, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa (ei itsellä, eikä nukella). Joten ei muuta kuin ahkeroimaan jälleen :)