Ajattelin aikani kuluksi esitellä ensimmäisen varsinaisen keräilynuken jota ei ole tarkoitettukaan lasten leikkeihin. Ellowyne Wilde on Amerikkalaisen muotisuunittelijan luomus joita toistaiseksi saa ostettua vain Amerikasta ellei satu löytämään netin ostopalstoilta kuten minulle onneksi kävi. Ja pitihän tämä ihana kaunis tyttönen saada kotiin asti, hinnalla millä hyvänsä :D

www.wildeimagination.com

Aikomuksena olisi tehdä ihania pitsimekkosia sun muita söpöyksiä Ellowynelle. Itse en ole nimeä hänelle keksinyt, mutta Eveliina olisi nyt ykkösvaihtoehtona, kiitos ystävälle nimiehdotuksesta. Ellowyne =Eveliina :D Mutta nyt pitää tutustua tähän uuteen tulokkaaseen  hieman paremmin (ja kyllä nukkeihinkin pitää tutustua, niillä kun on kaikilla ihan oma luonteensa, uskokaa tai älkää ;).

Tänään päätin lähteä ulos ottamaan kuvia Moxiesta ja Eveliinasta, mutta siellä oli kylmä, joka paikka täynnä lunta joten voitte vain kuvitella, että kuvien ottaminen oli aika  hankalaa. Tunnin aherruksen jälkeen sain aikaiseksi otettua yhden kuvan XD onneksi ulkoilutin koiruuden samalla, niin ei tullut ihan turha reissu :)

Tässä Eveliina:

Ja tässä se ulkokuva :D