Sain (tilasin) Islalle aivan ihanan mekon jonka on tehnyt Hartsilapsissa oleva harrastaja. Todella ihana mekko ja kauniin värinen. Sukat ovat myös saman henkilön käsialaa.

Valitettavasti ainoat SD kengät jotka hankin, ovat liian pienet Islan jättijalkaan joten täytyy katsella jos saisi toiset ostettua. Onneksi minulle on tulossa MSD kokoinen Riz jolle nuo kengät sitten toivottavasti menevät, vaikkakin hieman liian isot ovatkin. Sain tosiaan tänään viestiä AngelDollsista että rahani ovat saapuneet, ja tilaus on laitettu eteenpäin. Nyt sitten odotellaan se pari kuukautta jotta Noemi saapuu kotiin asti :)

Pakko sanoa, että tämä hartsinukke ei yhtään vastannut sitä kuvaa joka minulla nukesta oli. Sen kaikki raajat on ihan  hötkylän pötkylät ja monet harrastajat ovatkin joutuneet kiristelemään lankoja tai kuumaliima sueidaamaan (vai miten se nyt kirjoitetaan XD). Mutta minulla ei ole aavistustakaan onko nukke liian löysällä, vaiko liian kireällä ja miten sellaiset liimaukset tehdään... Eikä ole ketään kaveriakaan joka harrastaisi samoja juttuja. Täytyy siis vain katsella joko Hartsilapsista löytyisi tietoa, tai mennä vain rohkeana nuubiinä kyselemään, että miten tämän nuken kanssa pitäisi tehdä :D