Nyt on tosiaan niin, että Isla lähtee parin päivän sisällä uuteen kotiin. Joku ihanainen ihminen hänet adoptoi. Vielä pitää paketti sulkea kunnollisella teipillä ja viedä sitten postiin. Tulee varmasti paketille hintaa, niin paljon sinne laitoin kaikenlaista "ylimääräistä" neitokaiselle mukaan. Ja ostajakin tarjoutui maksamaan 25e enemmän kuin mitä olin pyytänyt :D Ei yhtään huonosti. Tosin tuo summa menee varmaan neidin postimaksuihin, kun aion ottaa vakuutuksen paketille. Ei aavistustakaan mitä sellainenkin maksaa.

Joka tapauksessa, haikeat hyvästit Islalle. Ja koska ei ole neitokaisesta kuvia uudella koneella, niin laitan uusimpia kuvia MSD neitokaisistani, Aavasta (fairyland Marcia), Fannista (Dollzone Reiko) ja Noemista (Planetdoll Riz) :)

 

 

Pari kuvaa vielä Fannin uudesta tilaustyönä tehdystä lolimekosta :) Kalliiksi tuli, mutta aivan ihanan täydellisen mekon sainkin :) Fannille on aikomuksissa hankkia uusi tukka ja uusi nassu. Tykkään kovasti tästä face-upista, mutta se on hieman halkeillut, joten pitäisi uusia kokonaan. Tosin Aavankin nassun tahtoisin uudistaa ja uuden nuken nassukin pitäisi vielä maksaa :D Joten rahan menoa ainakin on. Onneksi sitä vähän tuleekin Islan myynnin ansiosta.